tiistai 20. elokuuta 2013

Pannukakku suoraan 80-luvulta

Joopajoo... Viime lauantain innokas suunnittelu paisui ja lopulta läsähti kuin pannukakku.



Tarkoituksena oli löytää kaava juhlamekkoa varten, koska edessä on muutamat hienot ja muodolliset pippalot, joissa pitäisi esiintyä edustavana. Kankaaksi aioin hankkia mustaa raakasilkkiä. Olin hehkuttanut mielessäni ideaa modernista mekosta, jossa olisi näyttävä kaulus. Esimerkiksi jotain vähän samaan tyyliin kuin alla olevassa kuvassa.


Kävin siis läpi kaikki kaavalehteni, mutta niistä ei oikein tuntunut löytyvän mitään innostavaa (parhaita paloja alla).


Sunnuntaina kävin sitten äitini käsityölehtien kimppuun. Jossain kahdensadankolmannen ja kolmensadantoisen lehden välissä sain ilmeisesti auringonpistoksen ja luulin, että olin löytänyt etsimäni. Kaikki kriteerit tuntuivat täyttyvän: mekossa on iso kaulus ja se on musta. Ei siis muuta kuin kaavoja piirtämään ja lakanaversiota väsäämään...


  


Tässä vaiheessa tuli sitten lopullinen stoppi ja heräsin ruususen unesta (ruususen, jolta tämä mekko voisi hyvinkin olla nyysitty). Hetkinen, 80-luku taisi olla moderni noin 30 vuotta sitten! Nyt alkaa jo tekele naurattaa, mutta mitä ihmettä oikein ajattelin? Onneksi en päässyt silkkiin käsiksi. Jos nyt jotain hyvää täytyy etsiä, niin helma on aika kiva.


Sen sijaan istuvuus on taattua SK:n laatua.


Pitää varmaan vielä vähän miettiä tota mekkoideaa... 

Jotain mukavaa on sentään tapahtunut. Mies tuli takaisin reissusta ja nappasi muutaman kuvan viikonloppuna valmistuneesta yömekosta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti