sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Girls of summer

Olen näköjään löytänyt uuden lempikaavan, tänään nimittäin valmistui taas yksi lörökauluspaita lisää. Tai siis vesiputouspääntiepaita, jos haluaa kuulostaa nätimmältä. Kaavana sama hybridi, jota olen käyttänyt pari kertaa aikaisemmin.


Kangas on viskoositrikoota (Tyykipuodista). En yleensä ole murrettujen värien ystävä, mutta tässä kankaassa oli niin ihana printti, että päätin olla välittämättä likasenvihreistä kohdista.


Kauluksen käänteen viimeistelin taas siistiksi joustopitsillä.


Alla vielä koko vesiputouspääntiepaitojen kööri yhteiskuvassa. Kuvasta näkee hauskasti, etten ole mikään pilkunviilaaja näissä ompeluasioissa: paitojen pituudet ovat muovautuneet summassa ostettujen kangaspalojen kokojen mukaan. Lisäksi kankaan valinta näyttäisi vaikuttavan todella paljon kauluksen laskeutuvuuteen, tähän uusimpaan versioon olisi varmaan kannattanut vähän vielä leventää yläosaa, jotta kaulus olisi laskeutunut vähän alemmas.


Kuten kuvista näkee, säät alkavat olla sopivat kesälomailuun ja vetäydynkin tästä ainakin pariksi viikoksi kesärientoihin ja jätän ompelukoneen odottamaan sateisia kelejä. Ihanaa kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti