sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Vapise NSA ja KGB

Kansalainen, oletko huolissasi suurvaltojen vakoiluohjelmista? Pelkäätkö, että NSA lukee sähköpostisi ja KGB on asentanut mikrofonin asuntoosi? Etkö kuitenkaan kehtaa käyttää foliohattua koska naapurit alkaisivat katsoa sinua kieroon? Ei hätää, ratkaisu ongelmaasi on lähellä. Nyt nimittäin saat ohjeet kuinka voit ommella omat huomiota herättämättömät tavallisia tuulihousuja muistuttavat foliohousut!
 

Piirrä ensin kaavat tuulihousuihin, hyvä vaihtoehto on Ompelukärpäsen lempparit SK 4/2002 -lehdestä. Hanki alumiinipinnoitteista ulkoilukangasta ja tavallista vuorikangasta asiantuntevalta jälleenmyyjältä (tässä esimerkissä ensimmäinen Tyykipuodista ja jälkimmäinen Eurokankaasta). Leikkaa kappaleet kankaista ja ompele! Älä kuitenkaan käytä housuja kuten yllä olevan kuvan esimerkissä, vaan tavoitteena on vähän vähemmän häikäisevät pökät tähän malliin:
 


Haluttu lopputulos saavutetaan ompelemalla vuorikankaasta tehdyt housut kiinni foliohousujesi vyötärölle ns. oikeat puolet vastakkain. Seuraavaksi ihmetellään miten housut saa oikein päin ja kun se on selvinnyt, ommellaan kuminauhalle sopiva kuja vyötärölle (jätä pieni aukko!). Kuminauhan voikin sitten pujottaa kätevästi kujaan toisen lahkeen kautta. Sitten ei muuta kuin kuminauhan ompelu lenksuksi ja kuminauhakujan aukko ommellaan kiinni. Lopuksi vielä käännetään lahkeet.

 
Sitten voitkin ruveta nauttimaan entistä turvallisemmasta elämästä ilman naapurien ilkeitä katseita. Paitsi jos satut asumaan Helsingin kantakaupungissa tai Kalliossa, jossa olet auttamattoman maalaisen näköinen tuulihousuissa. Rumathan nämä housut eivät missään nimessä ole, koska silloin ne kuuluisivat Kallion hipstereiden vaatekaapin ykkösvetimiin ja sitä vahvasti epäilen.

 
Lopuksi vielä hyviä uutisia heille, jotka eivät ole vakuuttuneita foliohousujen tarpeellisuudesta edellä esitettyjen argumenttien pohjalta: antivakoiluominaisuuksiensa lisäksi foliohousut sopivat erinomaisesti ulkoilutarkoituksiin kuten kävelylenkeille ja sienimetsään. Juoksulenkeille suosittelen vain jos haluat hikoilla elimistösi kaikki nesteet pois lenkkisi ensimmäisten viiden minuutin aikana. Toisaalta jos haluat laihtua esim. treffejä varten, tässä sinulle oivat laihdutushousut!


Oikein hyvää pääsiäisviikon alkua ja ulkoiluintoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei neiti kärpänen, ompeletko tuntemattomille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunpa ehtisin ommella edes tutuille niin paljon kuin haluaisin.

      Poista