sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Ajalta ennen blogia 3: ihania aarteita

Mikään ei ole niin ihanaa, kuin saada jotain käsintehtyä lahjaksi. Käsintehty lahja osoittaa, että antaja välittää niin paljon, että on valmis uhraamaan aikaansa ilahduttaakseen saajaa. Aikana, jolloin kaikilla on ylimäärin rahaa, mutta aina kiire, käsintehty lahja on suurin mahdollinen kunnianosoitus.

Minullakin on ollut ilo saada muutama käsintehty aarre.



Tämän pellavapussukan on kuvioinut ja valmistanut eräs ystäväni. Olen käyttänyt pussukkaa lompakkona, mutta säännöstelen sen käyttöä, koska en halua sen kuluvan liian nopeasti.


Nämä kämmekkäät sain lahjaksi eräässä vaihdossa. Ne ovat juuri oikean kokoiset ja ihanan väriset! Ihailen lahjoittajan taitoa yhdistellä erilaisia lankoja kirjoneuleessa, itse olen sillä saralla vasta aloittelija. Harmi vain, että olen käyttänyt näitä niin ahkerasti juoksulenkeillä, että niihin on päässyt tulemaan reikä.


Nämä kämmekkäät ovat erään ystäväni neulomat. Ne on tehty Japanilaisesta kirjasta löytyneen neulemallin mukaan. Ehdottomat kevään ja syksyn käsien ja mielen lämmittäjät!


Nämä villasukat olen saanut joululahjaksi avopilta. Langat on värjätty käsin kasviväreillä ja neulontakin on ehtaa käsityötä. Näissä on ihana hiippailla kaikkein kylmimmillä talvisäillä. Näistäkin huomaa, että lahja on ollut rakas, sillä sukat ovat jo ihan nypyillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti