sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Raitarikoot

Blogi on ollut hiljaa kun alkuvuosi on mennyt kaikenlaisessa puuhastelussa: järjestelin kangaskaapit niin, että jämäpalat ja korkkaamattomat kankaat ovat omissa laatikoissaan ja poistin vaatekaapista rikkinäiset ja käyttökelvottomiksi kuluneet vaatteet. Pikkuviallisia korjasin, kuten vaihdoin vihdoin eräisiin kirppisfarkkuihin vetoketjun, mutta vielä jäi paljon tehtävää.


Jostain syystä vanhojen vaatteiden korjaaminen ei ole yhtä mukavaa kuin uusien tekeminen ja siksi piti välissä ommella jotain helppoa ja nopeaa. Valitsin kangaskaapista joskus historian hämärissä ostetun sini-valkoraidallisen tukevan puuvilla-elastaanitrikoon ja tein siitä sisarkateena itselleni jotain mitä siskolla on, mutta mulla ei. Kaava on siis sama kuin jouluksi siskolle tehdyissä kissahousuissa eli Sammalikko (malli 6) syksy/talvi 5/2014 Ottobre Woman -lehdestä.
  

Täytyy sanoa, että kerranki tuli Ottobren kaavalla lähes kerrasta sopiva, pikkasen otin edestä sisään ettei jäänyt munapussia. Mielestäni kaava toimi todella hauskasti raitatrikoosta, raidat muodostavat takana nätin v-kuvion. Täysin seinähullun vaikutelman aikaansaamiseksi kuvissa on päällä viime vuonna ommeltu Chanel-henkinen paita, josta tuli kuin varkain lämpimien ilmojen suosikki.


Nyt yritän arpoa kehtaanko lähteä näissä housuissa huomenna joogatunnille, vai pitääkö laittaa päälle porukkaan sulautuvat tylsän mustat housut.

Hauskaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti