keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Hoochie mama?


SK 11-12/2013 malli 4 eli rypytetty toppi jäi vielä vaivaamaan mieltä ja olihan se tehtävä alkuperäisen kaavan mukaan. Koska kaapista ei löytynyt sopivaa kangaspalaa, suunnistin Eurokankaaseen etsimään jotain halpaa rättiä, jonka pilaaminen ei jättäisi traumoja jos kaava osoittautuisi täysin istumattomaksi. Mukaan tarttui palalaarista kuviollinen ja sopivasti laskeutuva trikoo, jonka ennustan nyppyyntyvän pilalle viimeistään neljännessä pesussa. En mitannut palan kokoa, mutta hinta oli päätä huimaavat 8,6 euroa ja riitti juuri sopivasti malliin. Siis täydellinen ostos tähän tarpeeseen.


Koska en osaa käyttää peikeä ja maastonvihreää, enkä etenkään maastonvihreään taittavaa peikeä, leikkasin kappaleet niin, että pääväriksi tuli musta. Tämän ratkaisun takia jouduin myös tekemään taakse keskelle ylimääräisen sauman. Ohjeen mukaan takakappale olisi pitänyt leikata taitteelta.


Ompelu oli yllättävän helppoa, jouduin korjaamaan saumoja vain kaksi kertaa. Olkainten kääntö oli suorastaan mestarillisesti suunniteltu, aion ehdottomasti tehdä samalla idealla paitoja jatkossakin. Tältä paita näytti ennen viimeistä ompeluvaihetta.


Periaatteessa paidasta saisi siis myös tällaisen mekkomaisen vaatteen. Jos haluaa tehdä pidemmän version, suosittelen kuitenkin lantion kohdan levennyksen siirtämistä ylemmäs.


Ohjeen mukaan sivut kuuluu siis rypyttää kuminauhan avulla ja sen jälkeen vaate näytti tältä:


Tässä vielä vähän henkarikuvia ja yksityiskohtia:












Tykkään semisti, mutta onhan tämä vähän hoochie mama. Seuraavaan versioon on kaula-aukkoa pienennettävä, koska kumartuessa tissit vilkkuu ja muutenkin saa jatkuvasti olla vahtimassa, ettei syvä kaula-aukko vaan siirry väärään kohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti