tiistai 6. toukokuuta 2014

Istuvien housujen metsästys

Painiskelen edelleen SK 9/2013 mallin 7 eli housujen parissa. Koska kaava ei todellakaan ollut minun kropalleni sopiva, päätin ottaa vähän rankemmat keinot käyttöön. Seuraavia kuvia ei kannata katsoa, jos tietää miten homma pitäisi oikeasti tehdä ja jos on tarkka ammattimaisesta otteesta ja kaikesta muusta samantyyppisestä pikkutarkkuudesta jonka päätin kokonaan hylätä.

Sovituksessa määritetty diagnoosi oli siis seuraava: henkilöllä näyttäisi olevan köntsät housussa, eli haarus roikkuu puolitangossa kuin amerikkalaisella ganstarapparilla. Lisäksi pehva näyttäisi olevan lainassa taistelun painovoimalle menettäneeltä henkilöltä, joka tykkää syödä puolen kilon voipaketteja välipalaksi.

Ratkaisu: Vyötärökaitale irti ja takakappaleeseen ehdottomasti muotolaskokset!


Haarasaumasta sisään ottamalla istumakorkeus 160-senttiselle paremmin sopivaksi.


Jotta etukappale ei jäisi muutosten jälkeen pussittamaan, muotoilin myös keskietusauman uusiksi.


Koska näiden toimenpiteiden seurauksena vyötärö kapeni reilusti, avasin toista sivusaumaa vetoketjun lisäämistä varten ja vyötärökaitale pitää uusia kokonaan. Ihan niin reippaaksi en ruvennut, että olisin vetoketjun kiinnitykseen tai vyötärökaitaleen leikkuuseen ryhtynyt, mutta mahdollisesti jotain toivoa voisi näiden housujen suhteen vielä olla.

Välityönä piti vähän puuhastella puikkojen kanssa, jottei epätoivo ihan iskisi.


Seuraavaksi voisikin harkita vaikka tiskialtaan perusteellista kuurausta, näyttää jääneen edelliseltä käyttäjältä vähän rumaan kuntoon :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti